UA-162844100-1 UA-162844100-1

TP-LİNK TL-WA7210N 5GHz 150Mbps Kablosuz Dış Ortam Access Point

3.936,14 TL
Kategori
Stok Kodu
KYADJKQ3
Garanti Süresi
2 Ay
Fiyat
98,00 USD + KDV
Havale
3.857,42 TL (%2,00 havale indirimi)

Bu Ürün Ne Yapar?

TP-LINK Yüksek Güçlü Kablosuz Access Point TL-WA7210N, WISP CPE çözümlerine ve uzun mesafe kablosuz ağ çözümlerine özeldir. 500mw kablosuz transmisyon gücü vardır ve birkaç kilometrelik menzilde kablosuz bir ağ bağlantısı için istikrarlı bir sinyali üretmek ve bunu sürdürmek için etkin bir yol sağlayan yerleşik 12dBi dual-polarize bir antene sahiptir.

Yüksek Transmisyon Kapasitesi

500mw kablosuz transmisyon gücü ve 12dBi dual-polarize yüksek kazançlı anten ile TL-WA7210N, birkaç kilometrelik mesafedeki kablosuz bir bağlantı için güçlü ve istikrarlı bir sinyal üretebilir.

Profesyonel Dış Ortam Tasarımı

TL-WA7210N kötü hava koşullarına dayanıklı bir alana ve ESD ve yıldırıma karşı özel korumaya sahiptir. Onu çok yönlü bir dış ortam ağ çözümü haline getiren pasif Power over Ethernet’i (PoE) destekler.

Birden Fazla Uygulama

TL-WA7210N, WISP (Wireless Internet Service Provider) CPE çözümlerine ve özellikle WISP servisleri ve WISP’nin bir client’ı olarak davranan AP için uzun mesafe kablosuz ağ çözümlerine özeldir. İki TL-WA7210N, uzun mesafe bir kablosuz bağlantı için noktadan noktaya bir link yaratabilir. Dahası TL-WA7210N, birden fazla yere kablosuz kapsama servisi verilmesi için noktadan birden fazla noktaya linkler yaratabilir.

Akıllı Yönetim Araçları

Araç 1: Anten Hizalaması
Kullanıcılar, hangi yönde daha iyi ayar yapıldığına karar vermek için canlı bir sinyal gücü ölçeri kullanan AP’lerinin yönlerini ayarlamak için anten hizalama aracını kullanabilirler.
Araç 2: Mesafe Ayarlaması
İki AP arasındaki mesafenin ayarlanabildiği AP’nin ACK zaman aşımı aracı, kullanıcıların mümkün en güçlü kablosuz bağlantıyı kurmak için özel bir mesafe ayarlamalarına izin verir.
Araç 3: Ping Watch Dog
Ping Watch Dog, kullanıcıların kablosuz linkin kalitesini ping komutu ile kontrol etmelerine izin verir ve eğer kablosuz sinyal kötü olursa veya bağlantı koparsa, AP uzaktan kapatılıp açılabilir.
http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA7210N
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TP-LİNK TL-WA7210N 5GHz 150Mbps Kablosuz Dış Ortam Access Point ampul, aydınlatma, ışık, avize, amper, hlite, cata, ack, tasarruflu, led, johnson, şerit led, bar led, led panel, panel led, trafo, adaptör, hortum led, ışıldak, sensörlü, armatür, led florasan, led ampul, rgb led, halat led, rustik ampul, bahçe aydınlatması, Ray Spot, Projektör, eko spot, Led Spot, Lamba, Slim Panel, Glob, Aspiratör, Kontrol Kalemi, Downlihgt, Aplik, sokak armatürü, sokak lambası, izole bant,halı saha, aydınlatma, holgen, flament lamba, flament ampul, filament, par lamba, neon, etanj armatür, led cob proketör, led smd projektörler, tms, tmr, sensörlü lamba, plüton spotlar, led yıldız spot, acil servis ışıldaklar, led ofis ve atölye armatürleri, led çim armatürü, KYADJKQ3
TP-LİNK TL-WA7210N 5GHz 150Mbps Kablosuz Dış Ortam Access Point

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.