UA-162844100-1 UA-162844100-1

TP-LİNK TL-WA5210G 5GHz 150Mbps Kablosuz Dış Ortam Access Point

3.173,01 TL
Kategori
Stok Kodu
PWBFKT57
Garanti Süresi
2 Ay
Fiyat
79,00 USD + KDV
Havale
3.109,55 TL (%2,00 havale indirimi)

Bu Ürün Ne Yapar?

2.4GHz Yüksek Güçlü Kablosuz Dış Ortam AP; WISP CPE ve uzak mesafe kablosuz bağlantılar için tasarlanmıştır. Kablosuz AP, WISP istemci, yüksek kazançlı anten ve iklim koşullarına dayanıklı dış kaplama özelliklerini barındırır. 12 dBi yüksek kazançlı anten, yüksek çıkış gücü ve yüksek RX algılaması, kablosuz kapsama alanını arttırarak daha güçlü bir bağlantı oluşturur.  

Dış Ortam Korumalı Dayanıklı Network Çözümü

TL-WA5210G ağır hava şartlarında çalışabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Ağır İklim şartlarına karşı korumalı dahili dış kaplaması vardır ve (-30°C~70°C) sıcaklığına kadar dayanıklıdır. Bunun yanında dahili 4000V yıldırım ve 15KV ESD koruması yıldırım ve fırtınalara karşı güvenli koruma sağlar.

Güçlü Verici&Duyarlı Alıcı

Yüksek çıkış gücü ile uzun mesafelere kablosuz ağınızı genişletebilir ve güçlü RX sensörü ile sinyali zayıf ağları kolayca algılayıp bağlanabilirsiniz. Bu iki özelliğin birlikte çalışması kablosuz sinyallerin uzak noktalara ulaşabilmesi ve zayıf sinyallerin daha hızlı alınmasına olanak tanır.  

WIFI Kablosuz Limitlerini Zorlayan Dış Ortam Cihazı

Noktadan noktaya bağlantıda karşılıklı kullanılan 2 cihazın üzerlerindeki dahili antenler ile 15km, yüksek kazançlı harici bir anten takılarak 52km'ye kadar sinyal aktarılabilir.

Çoklu Uygulama/Bağlantı Opsiyonları

AP cihazını farklı ortam ve uygulamarda kullanmak için AP Client, Client Router, Bridge (Köprüleme), Universal Repeater (Tekrarlayıcı) ve AP operasyon modlarını destekler. Her ortam ve senaryoya uygun bir bağlantı kurulmasına olanak tanır. 

Örneğin; uzaktaki kablosuz ağı kablosuz tekrarlayıp genişletmek, bağlantıyı kablosuz alıp bir adaptör gibi kablolu aktarmak veya kablolu bağlantıyı kablosuz yapmak (klasik AP mod) mümkündür.

Daha Esnek/Bağımsız Kurulumlar İçin POE Desteği

TL-WA5210G ethernet kablosu üzerinden aynı anda hem güç hemde data transferi alıp verebilir. Böylece cihazı elektrik prizinin olmadığı ve/veya konumu elverişli olabilecek  tavan, çatı, duvar gibi noktalara kurmak mümkün olur
http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA5210G

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TP-LİNK TL-WA5210G 5GHz 150Mbps Kablosuz Dış Ortam Access Point ampul, aydınlatma, ışık, avize, amper, hlite, cata, ack, tasarruflu, led, johnson, şerit led, bar led, led panel, panel led, trafo, adaptör, hortum led, ışıldak, sensörlü, armatür, led florasan, led ampul, rgb led, halat led, rustik ampul, bahçe aydınlatması, Ray Spot, Projektör, eko spot, Led Spot, Lamba, Slim Panel, Glob, Aspiratör, Kontrol Kalemi, Downlihgt, Aplik, sokak armatürü, sokak lambası, izole bant,halı saha, aydınlatma, holgen, flament lamba, flament ampul, filament, par lamba, neon, etanj armatür, led cob proketör, led smd projektörler, tms, tmr, sensörlü lamba, plüton spotlar, led yıldız spot, acil servis ışıldaklar, led ofis ve atölye armatürleri, led çim armatürü, PWBFKT57
TP-LİNK TL-WA5210G 5GHz 150Mbps Kablosuz Dış Ortam Access Point

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.