UA-162844100-1 UA-162844100-1

AC1900 Wireless Gigabit Access Point

7.872,29 TL
Kategori
Stok Kodu
AP500
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
196,00 USD + KDV
  • 5GHz ilişkin 2.4GHz ve 1300 Mbps Eşzamanlı 600 Mbps 4K akışı ve Çevrimiçi oyun için ideal kablosuz internet bağlantı hızları toplamı 1900Mbpsdir.
  • Çift Yönlü çıkarılabilir antenler "ölü bölgeleri" ortadan kaldırmak için üstün Kablosuz internet kapsama alanı sağlar.
  • Huzme oluşturma teknolojisi yüksek hedefli ve verimli kablosuz bağlantı kurulmasını sunar.
  • Gigabayt Ethernet portu gigabayt sınıf Internet erişimi veya kablolu cihaz için ultra-hızlı bağlantı sağlar.
  • Çift Çekirdekli 1GHz işlemci aynı anda birden fazla cihaz bağlı olduğunda bile büyük performans sağlar.
  • AP, Tekrarlayıcı / Köprü, Müşteri ve Multi-SSID dâhil olmak üzere çeşitli işletim modları, herhangi bir durumda kablosuz ihtiyaçlarını karşılamak için esnek çözümler sunar.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
AC1900 Wireless Gigabit Access Point ampul, aydınlatma, ışık, avize, amper, hlite, cata, ack, tasarruflu, led, johnson, şerit led, bar led, led panel, panel led, trafo, adaptör, hortum led, ışıldak, sensörlü, armatür, led florasan, led ampul, rgb led, halat led, rustik ampul, bahçe aydınlatması, Ray Spot, Projektör, eko spot, Led Spot, Lamba, Slim Panel, Glob, Aspiratör, Kontrol Kalemi, Downlihgt, Aplik, sokak armatürü, sokak lambası, izole bant,halı saha, aydınlatma, holgen, flament lamba, flament ampul, filament, par lamba, neon, etanj armatür, led cob proketör, led smd projektörler, tms, tmr, sensörlü lamba, plüton spotlar, led yıldız spot, acil servis ışıldaklar, led ofis ve atölye armatürleri, led çim armatürü, AP500
AC1900 Wireless Gigabit Access Point

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.